Spameny

fr.o.m. 170401 (inkl. 25% moms)

I alla våra spa-behandlingar jobbar vi med svenska, ekologiska produkter från Maria Åkerberg.

Innan din spa- behandling finns det tillgång till dusch, handduk, mjuka morgonrockar samt tofflor. Väljer du att duscha innan behandling, tänk på att vara klar innan din behandlingstid börjar.
Efter behandligen är du välkommen att slappna av en stund i vårt relaxrum. Vi bjuder på kaffe, the, kaka och torkad frukt.

Om du har medicinska besvär eller är gravid, uppge detta vid bokning så vi kan ge dig en upplevelse som passar dig.

Ansiktskur
565:-
Vår ansiktskur anpassar vi för just dig. Din spa- terapeut använder de produkter som lämpar sig bäst för din hud. Kuren innehåller rengöring och peeling. Medan du ligger med ansiktsmask får du en svalkande och vårdande ögongel på dina ögon, detta tas bort med en varm handduk och följs upp av ansiktsmassage i ansiktsolja och dagkräm. Till sist läggs en lystergivande foundation.
Cinderella treatment
850:-
Detta är den lyxigaste ansiktskuren, vår askungekur. En lyxig ansiktskur som ger huden massor av fukt, näring och antioxidanter. Kuren ökar elastisiteten och ger spänsten till din hud. Vi använder oss av tre ansiktsmasker, fuktgivande serum, olja och balm/kräm för största närande. I en av de ansiktsmaskerna ingår det spirulinalger som får huden att stråla och ger omedelbar effekt på ytliga rynkor. För att få den maximala avslappningskänslan ingår det även en skön och lugnande handmassage, ansiktmassage och hårbottenmassage. Till sist lägger terapeuten en lystergivande foundation, en anpassade rouge och ett mjukgörande läppglans.
C-vitamin kur
715:-
C- vitaminkuren ger en energikick till ditt ansikte. Den förbättrar hudens lyster, spänst och motverkar hudens åldrande. En riktig boost för ansiktet. I kuren ingår rengöring, peeling med AHA- syra, c- vitamin, ansiktsmask, ansiktsmassage och avslutas med ansiktskräm.
Kroppsskrubb
565:-
Din spa- terapeut peelar först kroppen med peelingkräm och skrubbvante. Efter en dusch blir du insmord och din hud känns mjuk och fräsch. En kur som passar perfekt innan sol o bad. Du kan även välja till att bli insmord med vår ”tan in a bottle” som ger huden en naturlig färg med en lätt brun ton, mot ett tillägg av 200:-
Vi skickar även med resternade av produkten från tuben.
Helkroppsinpackning
990:-
En av våra lyxigaste behandlingar där vi tar hand om dig från topp till tå. Du blir först peelad med en en saltskrubb (choklad/ energy) över hela kroppen, följt av dusch innan du packas in i vald kroppsinpackning. Vår chokladinpackning stimulerar produktionen av endorfiner, må- bra hormoner, och innehåller även antioxidanter för att boosta din kropp. Väljer du istället vår energigivandeinpackning får du en inpackning som stimulerar blodcirkulationen och verkar uppiggande. Under tiden inpackningen verkar ger vi dig en underbar ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmask och ansiktsmassage. Till sist smörjer din terapeut in balmen med lätta massagegrepp.
Välj gärna inpackning vid bokningstillfället.
Back on Track
610:-
I denna fuktgivande kur får du en kroppsinpackning med vår härliga papayapeeling. Medan inpackningen verkar får du en ansiktskur. Denna kur ger din hud en ordentlig boost. För den totala avkopplingen ger din spa- terapeut dig även en hårbottenmassage där du kan välja till en scalpskrubb. Som avslut får du en rubbing med peelingvantar och balm, som man med fördel låter sitta kvar över natten.
Papaya Boost
365:-
En fuktboost för hela kroppen!
Du får först en härlig och näringsrik papayainpackning. Efter en liten stunds vila får du en rubbing med peelingvantar och fuktgivande lotion för att ge huden maximalt med fukt. Efterlämnar din hud silkeslen.
Fotkur 565:-
En ljuvlig kur för dina fötter som startar med fotbad som mjukar upp och förbereder inför en peeling av dina fötter. När du blivit mjuk och skön av peeling samt bad får du en avslappnad massage av fötterna. Avslutningvis använder vi oss av en uppfräschande foot deo spray.
Duo Fotlyx (för 2 pers) 365:-/ pers
En mjukgörande kur för era fötter.
Kuren börjar med ett varmt fotbad som förbereder fötterna för den mjukgörande papayapeelingen. Ni får sedan en inpackning på fötterna som avlägsnas med en varm handduk. Avslutningsvis masseras fötterna med en härlig fotkräm.
Aromabad relax
365:-
Du kliver ner i ett varmt uppskummat bad.
För maximal avslappning sprayar spaterapeuten ett ansiktsvatten över ditt ansikte och lägger på en ansiktsmask som är anpassad till din hud. Ett par svalkande och vårdande pads läggs över dina ögon. När du badat klart tas ansiktsmasken bort och möjlighet finns att själv smörja in kroppen och ansiktet med passade produkter.
Quick fix
vid annan behandling
Välj mellan fyra snabba och uppfräschande kurer
350:-
210:-
Quick fix ansikte
En snabb men intensiv ansiktskur med rengöring, peeling med AHA- syra, ett djupgående serum och ansiktsmassage med dagkräm för att få en ny uppfräschande känsla.
Quick fix händer
Dina händer får en snabb uppfräschning genom peeling med aha och jojobaskrubb som sedan tas bort med en varm handduk. Dina naglar och nagelband masseras in med en närande och stärkande nagelolja. Som avslut får du en hand och underarmsmassage.
Quick fix fötter
Dina fötter mjukas upp med hjälp av en skrubb med peeling och peelingvantar. Peelingen tas bort med en varm handduk. Sedan får du en avslappnande fotmassage med fotkräm.
Quick fix huvud
I denna quick fix får din hårbotten en härlig och lugnande massage med Maria Åkerbergs ”scalp scrub”. Produkten tar varsamt bort döda hudceller.
Bokas med fördel tillsammans med klippning.
Må Gott Paket
720:-
Denna kur innehåller en skön ryggmassage och ett värmande saltbad med massagestrålar, som mjukar upp hela din kropp. Du kan välja mellan flera olika saltbad.
Må Gott Paket Plus
920:-
Denna kur innehåller en skön ryggmassage och ett värmande saltbad med massagestrålar som mjukar upp hela din kropp. Du kan välja mellan flera olika saltbad.
Denna kur kan även bokas som ”duo-behandling”
Kom i Form
880:-
I denna kur vårdar vi ditt inre såväl som ditt yttre. Du får en avslappnande ryggmassage av vår massör, följt av fika i vår relax där frisören hämtar dig för hårtvätt, klippning och styling.
Body Boost 720:-
En fukt- och energiboost för hela kroppen!
Först får du en härlig och näringsrik kroppsinpackning med papaya. Efter en liten stunds vila får en rubbing med peelingvantar och fuktgivande lotion. När din hud är silkeslen och boostad med fukt får du vända dig om för en skön energigivande ryggmassage.
Hot Stone massage
Varma stenar läggs och förs över kroppen för att öka blodcirkulationen, ta bort spänningar, öka cellförnyelsen och är väldigt avslappnande. Massage med varma, lena, lavastenar innehåller många olika mineraler och järn. Dessa stenar bildas genom högt vulkantiskt tryck och slipas lena av sand och vatten.
Hos oss kan du välja följande:
Delkropp                               680:-
Helkropp                               930:-
Massage
Vi utför svensk klassisk massage som funnits sedan 1700- talet och introducerades av Per- Henrik Ling (gymnastikens fader). Den utförs med ca 85 olika grepp och verkar förebyggande, rehabiliterande och avslappnande. Massagen ges med både töjningare och tryck, för att lösa upp spänningar i muskler och öka blodcirkulationen. Hos oss kan du välja bland följande:
Rygg 20 min                           395:-
Delkropp 30 min                     540:-
Halvkropp 45min                     650:-
Helkropp 60 min                      755:-
Helkropp plus 75 min              895:-
Tillägg: varm chokladolja          50:-
Friskvårdsmassage klicka här
Gruppbehandlingar
Vi tar gärna emot grupper, upp till 4 personer.

Ni kan fritt välja bland alla våra behandlingar och kurer.
Under ert besök har ni tillgång till vår relax där ni kan njuta av kaffe/ the/ kakor/ torkad frukt samt frukttallrik.

Om man önskar kan man ta med lättare förtäring.

Vaxning
En behandling där vi snabbt och enkelt avlägsnar oönskad hårväxt. Tänk på att hårstråna bör vara 0,5- 1 cm för bästa resultat. Är det längre klipp gärna innan besöket. Om du använder rakhyvel mellan vaxbehandlingarna tänk då på att vissa kortare strån har svårare att följa med p.g.a. de olika växtfaserna. Skrubba gärna huden mellan vaxbehandlingar och helst två dagar innan du kommer till oss då stråna lättare följer med och inåtväxta hårstrån lättare kommer ut. Vi rekommenderar att du INTE påfrestar huden med sol eller starka kemikalier os.v. de närmaste 2 timmarna efter behandlingen.
Hos oss kan du välja på följande:
Överläpp eller haka 190:-
Paket, överläpp & haka 325:-
Bikinilinje (utanför troskant) 345:-
Bikinilinje (vid annan benvaxning) 190:-
Underben 485:-
Hela ben 640:-
Rygg 640:-
Armhåla 345:-
Arm 485:-
Vaxkort: Välj fem valfria vaxbehandling, få 10% rabatt samt en bodyskrubb från Maria Åkerberg 200 ml (värde 169:-)
 

Avbokning senare än 6 timmar före behandling debiteras med 50 % av behandlingspriset.
Vid presentkort erläggs mellanskillnaden vid eventuell prishöjning eller byte till annan behandling.