Spameny

fr.o.m. 190401 (inkl. 25% moms)

I alla våra spa-behandlingar jobbar vi med svenska, ekologiska produkter från Maria Åkerberg.

Innan din spa- behandling finns det tillgång till dusch, handduk, mjuka morgonrockar samt tofflor. Väljer du att duscha innan behandling, tänk på att vara klar innan din behandlingstid börjar.
Efter behandligen är du välkommen att koppla av en stund i vårt relaxrum. Vi bjuder på kaffe, the, choklad & kaka.

Om du har några medicinska besvär eller är gravid, uppge detta vid bokning så vi kan ge dig en upplevelse som passar dig.

Ansiktskur
595:-
Vår ansiktskur anpassar vi för dig.! Din spa- terapeut väljer ut de produkter som lämpar sig bäst för din hud. Kuren börjar med rengöring och peeling. Medan du ligger med ansiktsmask får du en svalkande och vårdande ögongel på dina ögonlock, detta tas bort med en varm skön handduk och följs upp av ansiktsmassage i ansiktsolja och dagkräm. Om så önskas läggs till sist en lystergivande foundation.
Cinderella treatment
905:-
Detta är den lyxigaste ansiktskuren. Vår askungekur ger huden massor av fukt, näring och antioxidanter. Kuren ökar elastisiteten och ger spänst till din hud. Vi använder oss av tre ansiktsmasker, fuktgivande serum, olja och balm/kräm för största närande. I en av de tre ansiktsmaskerna ingår det spirulinalger som får huden att stråla och ger omedelbar effekt på ytliga rynkor. För maxima avslappning ingår det även en skön hand-, ansikts- och hårbottensmassage. Om så önskas lägger terapeuten på en lystergivande mineralfoundation, rouge och mjukgörande läppglans.
C-vitamin kur
750:-
C- vitaminkuren ger en energikick till ditt ansikte. Den förbättrar hudens lyster, spänst och motverkar hudens åldrande. I kuren ingår rengöring, peeling med AHA- syra, aktivt c- vitamin, ansiktsmask, ansiktsmassage och avslutas med ansiktskräm.
Kroppsskrubb
595:-
Din spa- terapeut peelar först kroppen med peelingkräm och skrubbvante. Efter en dusch blir du insmord och din hud känns mjuk och fräsch. En kur som passar perfekt innan sol o bad! Du kan även välja till att bli insmord med vår ”tan in a bottle” som ger huden en naturlig färg med en lätt brun ton, mot ett tillägg av 200:-
Vi skickar även med resterande av produkten från tuben.
Helkroppsinpackning
1040:-
En av våra lyxigaste behandlingar där vi tar hand om dig från topp till tå. Du blir först peelad med en en saltskrubb (choklad/ energy) över hela kroppen, följt av dusch innan du packas in i vald kroppsinpackning. Vår chokladinpackning stimulerar produktionen av endorfiner, må- bra hormoner, och innehåller även antioxidanter för att boosta din kropp. Väljer du istället vår energigivandeinpackning får du en inpackning som stimulerar blodcirkulationen och verkar uppiggande. Under tiden inpackningen verkar ger vi dig en underbar ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmask och ansiktsmassage. Till sist smörjer din terapeut in balmen med lätta massagegrepp.
Välj gärna inpackning vid bokningstillfället.
Back on Track
640:-
I denna fuktgivande kur får du en kroppsinpackning med vår milda papayapeeling. Medans inpackningen verkar får du en ansiktskur som ger din hud en ordentlig kick. För den totala avkopplingen ger din spa- terapeut dig även en hårbottenmassage där du kan välja till en skalpskrubb. Som avslut får du en rubbing med peelingvantar och balm, som man med fördel låter sitta kvar över natten.
Papaya Boost
385:-
En fuktboost för hela kroppen!
Du får först en härlig och näringsrik papayainpackning, efter en liten stunds vila får du en rubbing med peelingvantar och fuktgivande lotion för att få in maximalt med fukt i huden.Denna kur efterlämnar din hud silkeslen.
Fotkur 595:-
En ljuvlig kur för dina fötter som startar med ett fotbad som mjukar upp och förbereder inför en peeling av dina fötter. När dina fötter blivit mjuka och sköna av  bad och peeling får du en avslappnande fotmassage. Avslutningvis sprayar vi på en fräsch foot deo spray.
Duo Fotlyx (för 2 pers) 385:-/ pers
En mjukgörande kur för era fötter som börjar med ett varmt fotbad som förbereder fötterna för den mjukgörande papayapeelingen. Ni får sedan en inpackning på fötterna som avlägsnas med en varm handduk och följs upp med avslappnande fotmassage.
Aromabad relax
385:-
Du kliver ner i ett varmt uppskummat saltbad.
För maximal avslappning sprayar spaterapeuten ett ansiktsvatten över ditt ansikte och lägger på en ansiktsmask som är anpassad till din hud. Ett par svalkande pads med vårdande ögongel läggs över dina ögonlock. När du badat klart tas ansiktsmasken bort och möjlighet finns att själv smörja in kroppen och ansiktet med passade produkter.
Quick fix
vid annan behandling
Välj mellan fyra snabba och uppfräschande kurer som tar ca15 minuter
365:-
225:-
Quick fix ansikte
En snabb men intensiv ansiktskur med rengöring, peeling med AHA- syra, ett djupgående serum och ansiktsmassage med dagkräm för att få en ny uppfräschande känsla.
Quick fix händer
Dina händer får en snabb uppfräschning genom peeling med en renande skrubb som sedan tas bort med en varm handduk. Dina naglar och nagelband masseras med en närande och stärkande nagelolja. Som avslut får du en hand och underarmsmassage.
Quick fix fötter
Dina fötter mjukas upp med hjälp av en skrubb med peelingvantar. Peelingen tas bort med en varm handduk och följs upp med en avslappnande fotmassage med fotkräm.
Quick fix huvud
I denna quick fix får din hårbotten en härlig och lugnande massage med Maria Åkerbergs ”scalp scrub” som varsamt avlägsnar döda hudceller.
Bokas med fördel tillsammans med klippning.
Må Gott Paket
745:-
Denna kur innehåller en skön ryggmassage och ett värmande saltbad med massagestrålar som mjukar upp hela din kropp. Du kan välja mellan flera olika saltbad.

Denna kur kan även bokas som ”duo-behandling”

Må Gott Paket Plus
975:-
En kur med ett saltbad med massagestrålar och en halvkroppsmassage. En lyxig kur som gör underverk för en trött och/eller sliten kropp Du kan välja mellan flera olika saltbad.
För Kropp & Knopp 895:-
I denna kur vårdar vi ditt inre såväl som ditt yttre. Du får en avslappnande ryggmassage av vår massör, följt av fika i vårt relaxrum där frisören hämtar dig för att ge dig en schamponering, klippning och styling enligt dina önskemål.
Body Boost 720:-
En fukt- och energiboost för hela kroppen!
Först får du en härlig och näringsrik kroppsinpackning med papaya. Efter en liten stunds vila får du en rubbing med peelingvantar och fuktgivande lotion. När din hud är silkeslen och maxad med massa fukt får du en skön energigivande ryggmassage.
Hot Stone massage
Varma stenar läggs och förs över kroppen för att öka blodcirkulationen, ta bort spänningar, öka cellförnyelsen och verkar avslappnande. De lena lavastenarna innehåller många olika mineraler och järn. Dessa stenar bildas genom högt vulkantiskt tryck och slipas lena av sand och vatten.
Hos oss kan du välja följande:
Delkropp                               715:-
Helkropp                               975:-
Massage
Vi utför svensk klassisk massage som verkar förebyggande, rehabiliterande och avslappnande. Massagen ges med både töjningare och tryck för att lösa upp spänningar i muskulaturen och öka blodcirkulationen. Den sänker även stresshormonet och höjer oxytocinet, vårt eget måbra-hormon. Hos oss kan du välja bland följande:
Rygg 20 min                           415:-
Delkropp 30 min                     570:-
Halvkropp 45min                     680:-
Helkropp 60 min                      815:-
Helkropp plus 75 min              940:-
Tillägg: varm chokladolja          50:-
Friskvårdsmassage klicka här
Gruppbehandlingar
Vi tar gärna emot grupper på upp till 4 personer.

Ni kan välja mellan alla våra behandlingar och kurer. Om man kommer 2 personer så har vi även specialkurer som är anpassade för just er, Duo Fotlyx och Må Gott-paket.

Alla i gruppen har möjlighet att byta om till en mjuk morgonrock och få tofflor. Det finns även möjlighet att duscha innan sin behandling, tänk då på att vara klar innan din behandlingstid börjar.

Under ert besök har ni tillgång till vår relax där ni kan njuta av kaffe, the, kakor, choklad och fruktfat.

Om så önskas kan ni ta med lättare förtäring.

Vaxning
En behandling där vi snabbt och enkelt avlägsnar oönskad hårväxt. Tänk på att hårstråna bör vara 0,5- 1 cm långa för bästa resultat. Om håret är längre klipp det gärna innan besöket. Om du använder rakhyvel mellan vaxbehandlingarna tänk då på att vissa kortare strån har svårare att följa med p.g.a. de olika växtfaserna. Skrubba gärna huden mellan vaxbehandlingar och helst två dagar innan du kommer till oss då stråna lättare följer med och inåtväxta hårstrån lättare kommer ut.Vi rekommenderar att du INTE påfrestar huden med sol, träning, bad, starka kemikalier eller hudkräm de närmaste 24 timmarna efter behandlingen.

Läs mer på fliken ”Vaxning”

Hos oss kan du välja på följande:

Överläpp eller haka 200:-
Paket, överläpp & haka 340:-
Bikinilinje (utanför troskant) 360:-
Bikinilinje (vid annan benvaxning) 200:-
Underben 495:-
Hela ben 660:-
Rygg 660:-
Armhåla 360:-
Arm 495:-
Vaxkort: Välj fem valfria vaxbehandling, få 10% rabatt samt en bodyskrubb från Maria Åkerberg 200 ml (värde 169:-)
Avbokning senare än 6 timmar före behandling debiteras med 50 % av behandlingspriset.
Vid presentkort erläggs mellanskillnaden vid eventuell prishöjning eller byte till annan behandling.