Spameny

fr.o.m. 220601 (inkl. 25% moms)

I alla våra spa-behandlingar jobbar vi med svenska, ekologiska produkter från              MARIA ÅKERBERG.

Innan din behandling får du möjlighet att byta om till en mjuk morgonrock och efteråt är du välkommen att koppla av en stund i vår relax. 

Om du har några medicinska besvär eller är gravid, uppge detta vid bokning så vi kan ge dig en upplevelse som passar dig.

Ansiktskur
615:-
Vår ansiktskur anpassar vi för dig.! Din spa- terapeut väljer ut de produkter som lämpar sig bäst för din hud. Kuren innehåller rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och dagkräm. Om så önskas läggs till sist en lystergivande foundation.
Cinderella treatment
935:-
Detta är den lyxigaste ansiktskuren! Vår askungekur som ger huden massor av fukt, näring och antioxidanter. Kuren ökar elasticiteten och ger spänst till din hud. Vi använder oss av flera ansiktsmasker, fuktgivande serum, olja och balm/kräm för maximalt med näring och få din hy att stråla och ger omedelbar effekt på ytliga rynkor. I en av de tre ansiktsmaskerna ingår det spirulinalger som får huden att stråla och ger omedelbar effekt på ytliga rynkor. För maximal avslappning ingår det även en skön hand-, ansikts- och hårbottensmassage. Om så önskas lägger terapeuten på en lystergivande foundation.
C-vitamin kur
770:-
C- vitaminkuren ger en energikick till ditt ansikte. Den förbättrar hudens lyster, spänst och motverkar hudens åldrande. I kuren ingår rengöring, peeling med AHA- syra, aktivt c- vitamin, ansiktsmask, ansiktsmassage och avslutas med ansiktskräm.
Kroppsskrubb
615:-
Din spa- terapeut peelar först kroppen med peelingkräm och skrubbvante. Efter en dusch blir du insmord och efterlämnar huden mjuk och fräsch. En kur som passar perfekt innan sol o bad! Du kan även välja till att bli insmord med vår ”tan in a bottle” som ger huden en lätt solkysst ton, mot ett tillägg av 200:-
Vi skickar även med resterande av produkten hem.
Helkroppsinpackning
1070:-
En lyxig behandlingar där vi tar hand om dig från topp till tå. Denna behandling gör din hud silkeslen när du först skrubbas med kristaller av salt för att efter en snabb dusch bli insmord med en inpsckning som får verka på huden för att ge maximalt med fukt och näring. Under tiden tar man hand om ditt ansikte och skräddarsyr ansiktskuren för att passa just din hy idag. Som avslut smörjs inpackningen in med lätta massagegrepp och följs upp av huvudmassage. Välj mellan uppiggande och avslappnande.
   
 
Papaya Boost
415:-
En fuktboost för hela kroppen!
Du får först en härlig och näringsrik papayainpackning, efter en liten stunds vila får du en rubbing med peelingvantar och fuktgivande lotion för att få in maximalt med fukt i huden. Denna kur efterlämnar din hud mjuk och skön.
Fotkur 615:-
En ljuvlig kur för dina fötter som startar med ett aromatiskt fotbad som mjukar upp och förbereder inför en peeling av dina fötter. När dina fötter blivit mjuka och sköna av  bad och peeling får du en avslappnande fotmassage. Avslutningsvis sprayar vi på en fräsch fot-deoderant.
Duo Fotlyx (för 2 pers) 415:-/ pers
En fuktgivande kur för era fötter som börjar med ett varmt fotbad som förbereder fötterna för den mjukgörande papayapeelingen. Ni får sedan en inpackning på fötterna och avslutas med en avslappnande fotmassage.
   
 
Plusbehandling        (välj 2 valfria)               520:-

 

Lägg till en valfri plusbehandling till din ordinarie SPA-behandling                            290:-

 
-ansikte
rengöring, peeling, mask & kortare massage i dagkräm
-händer
peeling, nagelolja,& massage av hand & underarm
-fötter
peeling, inpackning och fotmassage
-huvud
skrubb, nack- & huvudmassage (hårtvätt ingår ej)
   
 
   
 
För Kropp & Knopp 920:-
I denna kur vårdar vi ditt inre såväl som ditt yttre. Du får först 30min avslappnande massage, följt av en stunds avkoppling i vår relax där du blir hämtad  för att få en en schamponering med hårbottensmassage, klippning och styling enligt dina önskemål.

 

(värde 1170:- )

Body Boost 790:-
En fukt- och energiboost för hela kroppen!
Först får du en härlig och näringsrik kroppsinpackning. Efter en stunds vila får du en rubbing med peelingvantar och fuktgivande lotion. När din hud är silkeslen och maxad med massa fukt får du en skön ryggmassage.

 

(värde 995:- )

   
Back on Track                                                690:-
I denna kur får du en fuktrik och närande inpackning på kroppen. Medan inpackningen verkar får du en ansiktskur som ger din hud en ordentlig kick! Som avslut får du en rubbing med peelingvantar och balm, som man med fördel låter sitta kvar över natten.

 

(värde 1030:- )

 
Massage  
Vi utför svensk klassisk massage som verkar förebyggande, rehabiliterande och avslappnande. Massagen har många fördelar, tex sänker det kroppens stresshormon och höjer vårt eget måbra-hormon.Vi skapar tillsammans en massage som anpassas för dig. Nedan är exempel på vad man kan hinna med på respektive tid.

 

Hos oss kan du välja bland följande:

20 min – mindre område tex nacke, axlar, armar eller ben. Ev. rygg, men ej första besöket        425:-
 30 min – tex rygg eller ben                             580:-
 45 min – tex hela baksidan eller rygg inkl. nacke/armar/bröst                                            690:-
 60 min – helkroppsmassage                           825:-

Tänk på att berätta om du har medicinska besvär och/eller är gravid

 
Friskvårdsmassage klicka här
Gruppbehandlingar
Kom 2-4 personer och njut av en stund tillsammans med sköna behandlingar, samtidigt som ni kan koppla av i vår relax där ni bjuds på fruktfat, kaffe och te.

 

Ni kan välja mellan alla våra olika behandlingar eller välja två olika plusbehandlingar.

Vaxning  

En behandling där vi snabbt och enkelt avlägsnar oönskad hårväxt. Tänk på att hårstråna bör vara 0,5-1cm för bästa resultat.

Skrubba gärna huden dagen innan ditt besök

använd inte hyvel mellan gångerna

Påfresta inte huden med sol, bad eller hudkräm de närmaste 24 timmarna efter behandlingen.

Läs mer på fliken ”Vaxning”

Hos oss kan du välja på följande:

Överläpp eller haka 220:-
Paket, överläpp & haka 360:-
Bikinilinje (utanför troskant) 380:-
Bikinilinje (vid annan benvaxning) 220:-
Underben 515:-
Hela ben 680:-
   
Vaxkort: Välj fem valfria vaxbehandling, få 10% rabatt & en passande skrubb från MARIA ÅKERBERG  
   
   
Avbokning senare än 6 timmar före behandling debiteras med 50 % av behandlingspriset.
Vid presentkort erläggs mellanskillnaden vid eventuell prishöjning eller byte till annan behandling.